fbpx

Inspectiereis naar Spanje

Wij organiseren inspectiereizen van België naar de Costa Blanca vanuit  alle luchthavens. Tijdens een telefonisch afspraak of bij ons op kantoor in Tervuren selecteren wij samen met u de projecten die U kunnen interesseren. Indien U vervolgens belangstelling heeft in één of meerdere projecten, stippelen we een trip uit, om deze samen te gaan bekijken. Dit kan zowel tijdens het weekend, als tijdens de week.

Dag 1

We vertrekken samen naar Valencia, Alicante of Murcia vanuit Brussel, Antwerpen, Oostende… met bestemming zon, zee & strand. Wij regelen uw accommodatie ter plaatse. Na aankomst bezoeken we reeds enkele projecten, waarna U kan  nagenieten onder de avondzon… We geven U graag ook wat lekkere restaurants door, zodat je ook tijdens deze korte trip toch wat kan genieten!

Dag 2

Bespreking van het appartement of de villa van uw voorkeur, eventueel met een 2e bezoek. Er zal tevens  de mogelijkheid zijn om te antwoorden op uw specifieke vragen. Het betreft tenslotte een belangrijke beslissing, en staan U dan ook graag grondig bij in deze fase.

Dag 3

Vertrek vanuit hotel richting België. Nagenieten, en Uw vrienden en familie laten meegenieten van Uw nieuw geluk, is het enige wat U nog rest bij uw terugkomst. Uw nieuwe droomwoning is tenslotte werkelijkheid geworden!

De condities voor aankoop van een woning in Spanje zijn nu optimaal. Het is daarom momenteel behoorlijk druk. Wij willen u dan ook vragen tijdig contact op te nemen.

Voor meer informatie over de organisatie van uw bezichtigingsreis of het maken van een afspraak kan u contact opnemen met ons kantoor 02 688 14 19  of mail naar info@fmproperties.be
Wij ontvangen u graag aan de Costa Blanca!

 

Met deze inspectiereizen van België naar de Costa Blanca, hopen we je het leven te vergemakkelijken, zodat U zich kan richten op wat voor U belangrijk is; de juiste keuze maken in functie van Uw eigen wensen.

Wat mag u verwachten van deze geweldige trip ?

  • Kennismakingsgesprek met ons team in België
  • U weet perfect of u zich thuis voelt in de bezochte streek
  • Een correcte en betrouwbare begeleiding
  • Prijzen hebben geen geheimen meer
  • Geen verkooptrucs of opdringerige praktijken
  • U weet wat er te koop is binnen uw budget