fbpx

Kantoor

F&M Properties te Tervuren!

F&M Properties te Tervuren! Inderdaad, op 1 februari 2019 trokken we in ons nieuw kantoor in de Hoornzeelstraat 28. F&M Properties is al een aantal jaar actief op de vastgoedmarkt, voornamelijk vanuit Overijse. Met de opening van ons nieuw kantoor in Tervuren, willen we nog toegankelijker zijn voor jou en anderen die een pand wensen te verkopen, verhuren of op zoek zijn naar een nieuwe woonst.

Want je huis verkopen of een nieuwe woning kopen, is niet eenvoudig. Je geeft een stukje van jezelf prijs of je hoopt een plek te vinden waar je jezelf helemaal in kwijt kan. Daarom hechten wij zoveel belang aan kwaliteit en een persoonlijke aanpak.

Vanuit ons kantoor in Tervuren kunnen we deze persoonlijke aanpak alleen maar verbeteren. Onze deur staat dan ook altijd voor jou open. Spring dus gerust eens binnen om kennis te maken. De koffie staat klaar! Wie weet stap je dan wel sneller dan je denkt over de drempel van je nieuwe woonst, of trek je de deur van je huidige woning voorgoed maar tevreden achter je dicht.

Tot binnenkort.