fbpx

Vastgoed in Spanje kopen?

Van in Blog met 0 Comments

Vanaf nu zijn we ook actief op de Spaanse vastgoedmarkt!

Al wie op zoek is naar een buitenverblijf aan de Costa Blanca, regio Valencia, Calpe, Benidorm, Alicante en Murcia, kan vanaf nu bij ons terecht. We hebben ons hart verloren aan de Costa Blanca en willen andere liefhebbers van ‘vitamin sea’ helpen in hun zoektocht naar een buitenverblijf in Spanje. Ook voor dit buitenlands avontuur dragen we onze persoonlijke aanpak hoog in het vaandel en we nemen geïnteresseerden dan ook zelf mee op een driedaagse huizenzoektocht onder de Spaanse zon.

Waarom de Costa Blanca?

Het is geweldig om aan de Costa Blanca te genieten van de zon, het heerlijke mediterrane leven en de rust. Deze parel onder de Spaanse costa’s heeft heel wat te bieden, zowel aan de kust als meer landinwaarts. Zo vindt u in Torrevieja bijvoorbeeld het grootste zoutmeer van Europa, prachtig om te verkennen, maar ook bevorderend voor de gezondheid door het vele jodium in de lucht. Bovendien is het vastgoed er relatief goedkoop. De ideale plek dus voor een eigen buitenverblijf.

Hoe gaan we te werk?

Eerst bespreken we wat u precies zoekt, van een appartement met zeezicht tot een villa met zwembad. Daarna stappen we samen met u op het vliegtuig richting Spanje voor een driedaagse huizenzoektocht. De beleving staat hierin centraal. We laten u letterlijk zien, horen, voelen, ruiken en proeven van de streek en de huizen. Onze partner ter plaatse, Frederic Van der Mersch van CostaBlancawoningen, bezoekt de eerste twee dagen samen met u de huizen die wij op voorhand uitzochten. ‘s Avonds nemen we u gezellig mee uit eten in een authentiek Spaans restaurant. Op dag drie staat de verkenning van de streek op het programma onder het motto ‘niks moet, alles mag’.

Try Before You Buy

We vinden het belangrijk om ook in het buitenland onmiddellijk op uw noden te kunnen inspelen. Naast onze vastgoedexpertise beschikken we over een reeks handige contacten zoals een taxidienst en een schoonmaak- en onderhoudsdienst die u kan inroepen als u zelf een tijdje niet in de woonst zal zijn. Daarnaast lanceren we het concept ‘Try Before You Buy’. Wanneer u uw oog heeft laten vallen op een pand aan de Costa Blanca, kan u er bij wijze van proefperiode drie dagen blijven logeren. Ook wie niet in Spanje geraakt om het pand te bezichtigen moet zich niet geremd voelen. Onze partner ter plaatse maakt een filmpje van het pand en de streek, zodat u kan genieten van een virtuele rondleiding.

Interesse in uw eigen stulpje aan de Costa Blanca? Bel naar 02 688 14 19 of kom langs in ons kantoor!

Share This